Welkom Laura!

Welkom Laura!

15 november 2022

Wij verwelkomen Laura Van Baeveghem als bijkomende adviseur verzekeringen in ons team. Heb je haar aan de lijn, ze helpt je graag verder!

Ontegensprekelijk maken ze je leven makkelijker, al die slimme toestellen en vernieuwende software. Maar laat je niet verblinden door hun gebruiksgemak, want het zijn helaas ook vrij kwetsbare doelwitten voor cybercriminelen. Een tipje van de sluier over de risico’s.

Breng jij je kinderen te voet naar school, laat je hen fietsen of vind je de auto toch de veiligste optie in het verkeer van tegenwoordig? Aandacht voor verkeersveiligheid is met élk vervoersmiddel noodzakelijk. Enkele tips!

Welkom Robine!

Welkom Robine!

27 juni 2022

Tot 29 juli 2022 vervoegt Robine Gallee ons team als jobstudent. Dus krijg je ze aan de lijn? Ze helpt jullie graag verder! Geniet alvast van jullie vakantie. Wij blijven gedurende de volledige vakantieperiode open!

Reisorganisaties hebben weer de handen vol, boekingswebsites boomen en touroperators draaien op volle toeren. En jij, heb je jouw reis al voorbereid? Misschien is het een flinke poos geleden dat je nog op vakantie ging, dus we hebben enkele cruciale tips voor je opgelijst.

Ondernemen houdt onvermijdelijk risico’s in. Daar ben je je als zelfstandige van bewust en dus zorg je dat je goed verzekerd bent. Maar welke verzekeringen heb je echt nodig of zijn zelfs verplicht? En welke móeten niet, maar raden we je toch sterk aan? Een overzicht!