Staat de kerstboom er al? Of denk je liever eerst na over de cadeautjes? Wat je plannen voor het eindejaar ook zijn, sta er zeker even bij stil dat deze periode ook voor inbrekers een van de hoogtepunten van het jaar is. Op ons feestmenu staan alvast niet te versmaden tips om inbraak te voorkomen.

Nu de voetbalgekte losbarst rond de FIFA World Cup, weerklinken ook wilde geruchten over wat voetballers naast het veld uitspoken. Terugkerend onderwerp van gesprek: de exuberante bedragen die vedettes als Ronaldo neertellen voor de verzekering van hun gladgeschoren benen.

Welkom Laura!

Welkom Laura!

15 november 2022

Wij verwelkomen Laura Van Baeveghem als bijkomende adviseur verzekeringen in ons team. Heb je haar aan de lijn, ze helpt je graag verder!

Ontegensprekelijk maken ze je leven makkelijker, al die slimme toestellen en vernieuwende software. Maar laat je niet verblinden door hun gebruiksgemak, want het zijn helaas ook vrij kwetsbare doelwitten voor cybercriminelen. Een tipje van de sluier over de risico’s.

Breng jij je kinderen te voet naar school, laat je hen fietsen of vind je de auto toch de veiligste optie in het verkeer van tegenwoordig? Aandacht voor verkeersveiligheid is met élk vervoersmiddel noodzakelijk. Enkele tips!

Welkom Robine!

Welkom Robine!

27 juni 2022

Tot 29 juli 2022 vervoegt Robine Gallee ons team als jobstudent. Dus krijg je ze aan de lijn? Ze helpt jullie graag verder! Geniet alvast van jullie vakantie. Wij blijven gedurende de volledige vakantieperiode open!